AppyBook

Een bijzonder handige App is AppyBook.

Kinderen maken op steeds jongere leeftijd gebruik van nieuwe media zoals een iPad, terwijl ouders het belangrijk vinden dat hun kinderen boekjes lezen. AppyBook combineert dit door kinderboeken interactief te maken. AppyBook laat kinderen genieten van het verhaal én de beleving van een boek dankzij de mogelijkheden van de iPad. De verhalen op AppyBook bevatten originele muziek, je kunt kiezen om ze te laten voorlezen of het zelf te doen, kinderen kunnen spelletjes doen, kleurplaten maken. Kortom, verhalen komen (opnieuw) tot leven op je iPad.  

Door AppyBook gratis te downloaden in de Appstore, kom je in de AppyBook-winkel terecht. Daarin vind je de hele verzameling interactieve boekjes van AppyBook. 

Elke maand publiceren ze nieuwe boekjes om uit te kiezen.

Eenmaal AppyBook gedownload, kunnen je kinderen steeds een nieuw avontuur beleven of hetzelfde avontuur nog een keer. Als je in AppyBook een boekje kiest, staat dat op jouw persoonlijke boekenplankje. Je kunt het dus altijd binnen de app terugvinden en lezen. Dus geen gezoek door de Appstore!

AppyBook werkt samen met de volgende uitgeverijen: Uitgeverij Luister, De Fontein Tirion, Uitgeverij de Harmonie, Uitgeverij Holland.
www.appybook.nlPin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem