KAYA presenteert Moederdagcollectie 2017 met unieke gegraveerde sieraden

De liefde tussen een moeder en haar kind is oneindig. Met de prachtige Moederdagcollectie maakt KAYA Sieraden deze liefde tastbaar. De collectie bestaat uit zilveren sieraden die met de hand gegraveerd worden met sierlijke schrijfletters. Mooi en persoonlijk. KAYA zet hiermee een collectie neer die uniek is in Nederland.

Sieraden zijn niet alleen bedoeld om een outfit compleet te maken. Ze hebben vaak een grote emotionele waarde en vertellen een persoonlijk verhaal. Leg een ontroerend moment, vriendschap of moederliefde vast in een sieraad.

Handwritten with love

De sieraden uit de nieuwe Moederdagcollectie worden met de hand gegraveerd, een ambacht dat maar door weinigen wordt beheerst. “Een handgravure is een klasse apart, een stukje kunst dat een prachtig persoonlijk tintje aan je sieraad geeft. Dit is met een graveermachine niet te evenaren. Een handgravure is vele malen mooier en persoonlijker.” vertelt ontwerpster en eigenaresse Tanja Rakhou. Geïnspireerd door haar Nederlandse wortels graveert Tanja in het pure Nederlandse schrijfschrift. Dit maakt de uitstraling van een hand gegraveerd sieraad uniek. Hiervoor wordt een speciale graveerpen gebruikt dat werkt op hoge luchtdruk, waardoor de gravure mooi diep is.

Betekenisvolle sieraden

De sieraden van KAYA worden met veel zorg, liefde en vakmanschap gemaakt. Zowel armbanden als kettingen en bedeltjes kunnen met de hand gegraveerd worden. Kies voor een speciale boodschap in een mama sieraad: een kindernaam, een bijzondere datum of een woord. Laat jouw sieraad een uniek verhaal vertellen. Tanja: “dat is precies wat ik het allerleukst vindt aan het ontwerpen van de sieraden: een sieraad maken dat echt raakt.

Over KAYA Sieraden

KAYA ontwerpt en maakt luxe sieraden voor kinderen en mama’s. Als aandenken aan een bijzonder moment zoals Moederdag, maar ook voor een feestdag, doop, verjaardag of bruiloft. Omdat KAYA hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het mogelijk maakt dat 16 kinderen in Gambia naar school kunnen. Kijk voor meer informatie en de gehele collectie op www.kayasieraden.nl.

Sieraden voor bijzondere momenten

KAYA maakt naast mama sieraden ook kindersieraden om speciale momenten van je kind tastbaar te herinneren. Voor lieve meiden, stoere jongens én voor de allerkleinsten exta sterke baby armbandjes! Vier de geboorte van je (klein)dochter met zo'n schattig sieraad. Of geef een tastbaar aandenken voor haar doopcommunieverjaardag, of de eerste keer dat ze een bruidsmeisje mag zijn. Allemaal prachtige momenten voor een bijzondere sieraden. Een kinderarmbandje om haar mollige polsje of glinsterende zilveren kinderoorbellen voegen iets speciaals toe aan háár feestelijk moment, daarna wordt het een bewaarsieraad voor later.

Moeder dochter sieraden, symboliseer jullie band

Extra leuk: bij veel sieraden is ook een mama versie verkrijgbaar zodat moeder en dochter samen kunnen stralen. Zie je je kleine meid al stralen met haar mini-me armbandje om haar mollige polsje? Alle sieraden worden stuk voor stuk extra sterk (!) gemaakt van de mooiste zoetwaterparels, Swarovski kristallen en edelstenen. En omdat KAYA alle kinderjuweeltjes als cadeautje verpakt, zijn ze gelijk klaar om te geven! De Efteling, ruim 60 jaar een sprookje

Iedereen in Nederland kent de Efteling. Op 31 mei 1952 geopend als Sprookjesbos met 10 sprookjes, is na ruim 60 jaar met meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar uitgegroeid tot Nederlands populairste attractiepark. Wat heet, de Efteling behoort tot de top attractieparken in Europa! Het grote kasteel van Doornroosje, een prachtig plein met trompetterende herauten en dan die figuur met die lange nek... Minimaal drie generaties hebben goede herinneringen aan hun bezoekje(s) aan dit park met unieke attracties zoals de Python, De Vliegende Hollander en Joris en de Draak. Of wat te denken van het Spookslot, het oosterse Fata Morgana en Droomvlucht, waar elfen en trollen wonen.

Broodjes bakken en hard op trommels slaan!

Wat is er leuker dan samen iets moois of iets lekkers maken. En dan helemaal in een museum. In het JHM Kindermuseum kan dat. Dit museum, speciaal voor kinderen, bevindt zich in het Joods Historisch Museum, vlakbij het Waterlooplein in Amsterdam. In dit leuke museum kun je heel veel zelf doen.

Beste Koop voor je kind

Misschien is het u ontgaan maar sinds kort is ons land een bijzonder nuttig magazine (en website) rijker: Beste Koop voor je kind. Onafhankelijk, zónder reclame en met tests en tips waar u echt wat aan heeft. In het huidige nummer: de beste babyvoeding in een potje, voor speelgoed blijkt u het voordeligst uit bij Blokker, tablets voor het hele gezin, wat betaalt u de oppas, een kinderwagentest en nog veel meer!

Dag gaatjes

elmex®: we kennen het allemaal! De tandpasta in de oranje-witte tube, die goed is tegen gaatjes en tandbederf. Dat komt door een bijzonder ingrediënt: aminfluoride, dat dit jaar 50 jaar bestaat. Maar wat doet dat nu eigenlijk precies en hoe is het ooit ontstaan? Rekels ging op onderzoek uit.

Hoeveel fruit zit er in fruitstroop?

Mmmm... appelstroop of een combi van appel met kaneel en rozijnen! Bij veel Nederlandse gezinnen staat er wel een potje, bekertje of blikje in de keukenkast. De kleefmond en dito handjes nemen we voor lief, want de smaak is lekker zoet en het zit nog vol goede voedingsstoffen ook. Maar hoeveel appels gaan er nu eigenlijk in één potje? Rekels mocht meekijken bij de Limburgse Frumarcostroopfabriek, stroopmaker van Frutesse fruitstropen.

Van vis tot stick!

Al decennialang bevist Kapitein Iglo de zeeën om verse vis te vangen voor in ‘zijn’ vissticks. Weten hoe ze eindigen als knapperige vissticks op je bord? Rekels kijkt mee

Laat je er niet inluizen!

Whoeaaa, hoofdluis! Nou, doe maar niet zo hysterisch: hoofdluis komt zó vaak voor bij kinderen, dat het bijna gek is als je luisvrij de basisschool doorkomt. Je ervoor schamen hoeft ook allang niet meer – zeker niet nu je die beestjes zelf te lijf kunt gaan. Allereerst: hoe krijg je eigenlijk hoofdluis? Want hoe fijn zou het zijn als je je tegen de ‘oorzaak’ kunt weren?

Vitaminen in een pilletje...(achter de schermen bij Dagravit)

Eigenlijk is het raar: je ziet ze niet, je proeft ze niet en toch heb je ze nodig om gezond te blijven: vitaminen en mineralen. Ze zitten ‘verstopt’ in je eten, maar het valt niet altijd mee om er iedere dag genoeg van binnen te krijgen. Rekels kijkt mee achter de schermen bij multivitaminenfabrikant Dagravit. Want hoe stop je die vitaminen eigenlijk in een pilletje?

Zo zit je kind lekker in zijn vel!

Picture this: je baby zet het op een krijsen en niets helpt. Een schone luier dan maar. En dan zie je het: de billetjes zijn knalrood en vurig: luieruitslag! Het liefst neem je het van je kleine over, maar dat gaat natuurlijk niet. Feit: het is er. Maar hoe krijg je dat babyvelletje zo snel mogelijk weer gaaf?

Zelluf doen! Achter de schermen bij Avent

Eten en drinken, het hoort er elke dag minstens drie keer bij. En hoe fijn is het als je kleine het ‘zelluf’ kan doen – zonder morsen? Scheelt jou weer tijd én een zorgje minder. Met de volgende generatie Philips AVENT tuitbekers en de nieuwe rietjesbekers wordt het een makkie!


Pin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem