De Tripp Trapp is jarig!

Wie kent hem niet: de wereldberoemde Tripp Trapp? Het is exact 40 jaar geleden dat de ergonomische stoel die met het kind meegroeit door het Noorse familiebedrijf Stokkewerd geïntroduceerd. Stokke viert  deze mijlpaal met een verjaardagseditie. De jubileumuitgave van de Tripp Trapp van geolied beukenhout is een perfecte weergave van het model dat vier decennia geleden ter wereld kwam.

Baby’s, tieners en volwassenen: hele generaties hebben op de Tripp Trapp van Stokke gezeten. In 1972 zag ontwerper Peter Opsvik zijn zoon tijdens het avondeten op een ‘volwassen’ stoel ongemakkelijk heen en neer wiebelen. Hij kreeg een ingeving: waarom ontwerp ik niet een stoel die met het kind meegroeit waardoor het bij elk avondeten kan aanschuiven? De Tripp Trapp was geboren.

Een echte design-klassieker

Het idee was briljant, de vertaalslag van tekentafel naar productie verliep vlot en het totale concept bleek al snel een groot succes. In de afgelopen veertig jaar is de Tripp Trapp meer dan acht miljoen keer over de toonbank gegaan en hebben vele fabrikanten het tijdloze model als voorbeeld genomen. Met zijn typische zeventigerjaren stijl is de Tripp Trapp een echte design-klassieker geworden en is de stoel in de loop der jaren vanuit optisch oogpunt nauwelijks veranderd. Alleen het aantal beschikbare kleuren is door de jaren heen uitgebreid.

Verjaardag editie

De jubileumuitgave van de Tripp Trapp is gebaseerd op de Tripp Trapp van het eerste uur in geolied beuken. De matte teint brengt de natuurlijke schoonheid van de houtstructuur mooi naar voren, en de olie-afwerking beschermt de stoel van invloeden van buitenaf. De jubileumuitgave van de kinderstoel draagt uiteraard de handtekening van de designer: de naam van Peter Opsvik wordt op de bodem van de stoel ingebrand waarmee de stoel zich automatisch tot de gelimiteerde jubileumoplage mag rekenen. De metalen elementen in mat chroom harmoniseren mooi met de houtstructuur van de ‘jarige’ stoel. De jubileumeditie van de Tripp Trapp van Stokke is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en heeft een geadviseerde verkoopprijs van € 259,-.


Speciale Tripp Trapp-wedstrijd

Meer dan 8 miljoen Tripp Trapp-stoelen in kinder- en woonkamers, op kleuterscholen, in restaurants en hotels: meer dan acht miljoen verhalen van de afgelopen veertig jaar die generaties over de beroemde stoel kunnen vertellen en nog meer foto’s die deze verhalen ondersteunen. In het kader van de verjaardag van de Tripp Trapp verzamelt Stokke deze foto’s tot het einde van het jaar om zo een selectie van de mooiste herinneringen samen te stellen. Op www.tripptrapp40.com kunnen internationale Stokke-fans tot 31 december hun favoriete foto met de Trapp Trapp uploaden. De mooiste afbeelding per maand wint daarbij een Apple iPad. De winnaar ontvangt een Apple iMac en een plekje in de rijke Tripp Trapp-geschiedenis voor de mooiste afbeelding met de cult-stoel.

 

 

 
Klassiek op het Amstelveld

De tweede editie van het gratis openluchtfestival Klassiek op het Amstelveld vindt op zaterdag 20 september plaats. De bevlogen initiatiefneemster Tatiana Chevtchouk heeft een bijzondere samenstelling van klassiek toptalent weten te enthousiasmeren. Om hen het podium te kunnen bieden waar zij tot hun recht komen, roept ze nu op te helpen via crowdfunding op voordekunst.nl

Start het schooljaar goed...

Start het schooljaar goed... Op de hippe en stoere kinderschoenen van HIP Shoe Style! HIP Shoe Style bestaat al meer dan 40 jaar en is een daverend succes bij hippe, stoere en eigenwijze kinderen. Geen betere manier om weer “Back to School” te gaan dan op de te gekke schoenen van HIP.

Laat je inspireren...

...door de wintercollectie van Pinocchio kinderschoenen! Vanaf maat 17 t/m maat 41 loopt jouw spruit er trendy bij. Pinocchio schoenen hebben een zeer goede pasvorm en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kruipen, rennen, huppelen, springen, klimmen, hinkelen; op Pinocchio schoenen geen probleem. 

Wie heeft de stoerste rugzak van de klas...?

De tijger rugzak van Franck&Fischer ziet er niet alleen stoer uit, hij is ook nog eens ongelofelijk sterk! Vervaardigd van canvas, voering 100% nylon en afgezet met leer. De schouderbanden zijn verstelbaar en voorzien van band die je om je middel kan bevestigen voor extra stevigheid. Pin Point Parents | Archangelkade 47 | 1013 BE Amsterdam