De Tripp Trapp is jarig!

Wie kent hem niet: de wereldberoemde Tripp Trapp? Het is exact 40 jaar geleden dat de ergonomische stoel die met het kind meegroeit door het Noorse familiebedrijf Stokkewerd geïntroduceerd. Stokke viert  deze mijlpaal met een verjaardagseditie. De jubileumuitgave van de Tripp Trapp van geolied beukenhout is een perfecte weergave van het model dat vier decennia geleden ter wereld kwam.

Baby’s, tieners en volwassenen: hele generaties hebben op de Tripp Trapp van Stokke gezeten. In 1972 zag ontwerper Peter Opsvik zijn zoon tijdens het avondeten op een ‘volwassen’ stoel ongemakkelijk heen en neer wiebelen. Hij kreeg een ingeving: waarom ontwerp ik niet een stoel die met het kind meegroeit waardoor het bij elk avondeten kan aanschuiven? De Tripp Trapp was geboren.

Een echte design-klassieker

Het idee was briljant, de vertaalslag van tekentafel naar productie verliep vlot en het totale concept bleek al snel een groot succes. In de afgelopen veertig jaar is de Tripp Trapp meer dan acht miljoen keer over de toonbank gegaan en hebben vele fabrikanten het tijdloze model als voorbeeld genomen. Met zijn typische zeventigerjaren stijl is de Tripp Trapp een echte design-klassieker geworden en is de stoel in de loop der jaren vanuit optisch oogpunt nauwelijks veranderd. Alleen het aantal beschikbare kleuren is door de jaren heen uitgebreid.

Verjaardag editie

De jubileumuitgave van de Tripp Trapp is gebaseerd op de Tripp Trapp van het eerste uur in geolied beuken. De matte teint brengt de natuurlijke schoonheid van de houtstructuur mooi naar voren, en de olie-afwerking beschermt de stoel van invloeden van buitenaf. De jubileumuitgave van de kinderstoel draagt uiteraard de handtekening van de designer: de naam van Peter Opsvik wordt op de bodem van de stoel ingebrand waarmee de stoel zich automatisch tot de gelimiteerde jubileumoplage mag rekenen. De metalen elementen in mat chroom harmoniseren mooi met de houtstructuur van de ‘jarige’ stoel. De jubileumeditie van de Tripp Trapp van Stokke is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en heeft een geadviseerde verkoopprijs van € 259,-.


Speciale Tripp Trapp-wedstrijd

Meer dan 8 miljoen Tripp Trapp-stoelen in kinder- en woonkamers, op kleuterscholen, in restaurants en hotels: meer dan acht miljoen verhalen van de afgelopen veertig jaar die generaties over de beroemde stoel kunnen vertellen en nog meer foto’s die deze verhalen ondersteunen. In het kader van de verjaardag van de Tripp Trapp verzamelt Stokke deze foto’s tot het einde van het jaar om zo een selectie van de mooiste herinneringen samen te stellen. Op www.tripptrapp40.com kunnen internationale Stokke-fans tot 31 december hun favoriete foto met de Trapp Trapp uploaden. De mooiste afbeelding per maand wint daarbij een Apple iPad. De winnaar ontvangt een Apple iMac en een plekje in de rijke Tripp Trapp-geschiedenis voor de mooiste afbeelding met de cult-stoel.

 

 

 
Het Joepspel: Rekenen met verbeelding en fantasie

Een vrolijke set kaarten, waarmee kinderen op een speelse en ontspannen manier de tafels kunnen leren. Dat is het Joepspel. Inge Verloop en  Jeanette Kan hebben met veel enthousiasme het Joepspel ontwikkeld voor beelddenkende kinderen, die op deze manier weer of meer plezier in het rekenen krijgen.

Machtig Mooie Middeleeuwen op 27 en 28 juni 2015

Vervlogen tijden keren terug naar het imposante kasteel Huis Bergh. Het evenement Machtig Mooie Middeleeuwen maakt de riddertijd weer levend op een zeer brede wijze. De middeleeuwen zijn een gevaarlijke periode in de geschiedenis. Herbeleef dit gevaar en kom het belegeringskamp van de onverschrokken huurlingen bekijken. Zij zullen het middeleeuwse kasteel bestormen met hellebaarden, strijdvlegels, kanonnen en handbogen. Bewonder de maliënkolders van de ridders, hoor de pijlen zoeven, voel het kanongebulder in je maag en ruik de kruitdampen; je waant je live in de middeleeuwen!

Maak kans op een geweldig prijzenpakket van De Boskampi's

De Boskampi's is een nieuwe Nederlandse familiefilm die 29 april in premiere gaat. Rekels mag 3 prijzenpakketten weggeven met hierin 2 vrijkaartjes voor de film, een stoere zonnebril met Boskampi's logo en een stilettokam.

BY-BAR STEUNT SOS KINDERDORPEN MET SYMBOLISCH ARMBANDJE

Dit voorjaar brengt BY-BAR een speciaal armbandje uit binnen haar Spring Summer 2015 collectie voor SOS Kinderdorpen. Het armbandje staat symbool voor het werk van SOS Kinderdorpen. Per armband doneert BY-BAR de helft van de opbrengst aan de internationale kinderhulporganisatie. Het speciale SOS armbandje heeft twee gouden ringen als schakels, in elkaar gehaakt als symbool voor verbinding en oneindige liefde en is vanaf 10 maart voor € 19,95 te koop via de webshop van BY-BAR (shopby-bar.nl) in roze en light-blue. Wanneer je kindsponsor wordt bij SOS Kinderdorpen, krijg je twee armbandjes cadeau als welkomstgeschenk. Een voor jou en een voor het SOS kindje dat je sponsort.Pin Point Parents | Archangelkade 47 | 1013 BE Amsterdam