In 8 weken weer een strak lijf?

Misschien heeft u er al eens over gehoord of gelezen: The Bootcamp Club. En dan hebben we het niet over So You Think You Can Dance maar trainingsprogramma’s die ervoor zorgen dat je na slechts 8 weken weer strak in het vel zit. Want na negen maanden zwangerschap is het voor veel moeders best een klus om al die extra kilo’s weer kwijt te raken. Al is het maar omdat de hectiek van het drukke gezinsleven er voor zorgt dat je nooit eens tijd voor je zelf hebt.

Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Deze cardiovasculaire en spierversterkende ‘full body workout’ is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat zonder toestellen. Lekker in de buitenlucht, back to basics dus.

8 WEEKS 2 SUPER MOMMY

Speciaal voor moeders is er een 8 weken durende ‘2 Super Mommy’ in het leven geroepen. Je start, na het ontzwangeren, met twee keer per week een training en dit gedurende 8 weken. Je doet dit op een voor moeders geschikt tijdstip en er wordt gewerkt aan strakke billen, benen en buik. Je bouwt samen met een personal trainer de conditie en de spierkracht heel rustig weer op. Door het trainen in de buitenlucht boek je sneller resultaten en zit je al gauw lekkerder in je vel.

Het programma omvat:

  • 16 Bootcamp Trainingen (2 trainingen in de week) van lage/gemiddelde intensiteit, 60 minuten
  • Maximaal 10 deelnemers, dus altijd voldoende persoonlijke aandacht
  • 2 lichaamsmetingen
  • Voedingsrichtlijnen en persoonlijke begeleiding voor 8 weken
  • 2 mogelijkheden, in de 8 weken, om een les in te halen als je deze mist.

 Tarief: € 275,-. Rekels lezeressen krijgen echter 20% korting!

Interesse? Stuur een e-mail naar monica@thebootcampclub.nl en je betaalt bij de vermelding ‘Rekels’ slechts € 220,-.

Voor meer informatie ga je naar http://www.thebootcampclub.nl/training/8-weeks-2-super-mommy

Rekels mag ook één 8-weeks-2-Super-Mommy weggeven. Als je deze wil winnen klik dan hier voor deelname aan de mail&win!

Deze ‘8 weeks 2 Super Mommy’ wordt overigens alleen in Amsterdam gegeven.

 

 

Mocht je elders in het land wonen dan is misschien de ‘8 weeks 2 fabulous’ wat voor je. Dit trainingsprogramma wordt in 9 steden gegeven.


8 WEEKS 2 FABULOUS

In 8 weken een fabulous lijf? Dat kan met ‘8 weeks 2 fabulous’! Dit trainingsprogramma bestaat uit een combinatie van Bootcamp Training, 2 metingen en voedingsrichtlijnen.

Twee maal per week train je gedurende acht weken met een vaste groep voor hetzelfde doel. Zo profiteer je van de exclusiviteit van een Personal Trainer maar ook van de motivatie en stimulans van een groep. Meld je aan en wij zorgen ervoor dat je binnen no time weer strak en lekker in je vel zit!

De special is voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd, er wordt met ieder niveau rekening gehouden en wij zorgen ervoor dat je het uiterste uit jezelf gaat halen!

Het programma omvat:

  • 16 Bootcamp trainingen (2 trainingen per week) van 60 minuten
  • Maximaal 10 deelneemsters dus altijd voldoende persoonlijke aandacht
  • 2 lichaamsmetingen
  • Voedingsrichtlijnen en persoonlijke begeleiding voor 8 weken
  • 2 mogelijkheden, in de 8 weken, om een les in te halen als je deze mist

Tarief: € 275,-. Rekels lezeressen krijgen echter 20% korting!

Interesse? Stuur een e-mail naar monica@thebootcampclub.nl en je betaalt bij de vermelding ‘Rekels’ slechts € 220,-.

Voor meer informatie ga je naar http://www.thebootcampclub.nl/training/8-weeks-2-fabulous

Locaties: Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Den helder, Groningen, Middelharnis, Rotterdam, Schagen en Utrecht.

Rekels mag ook één 8-weeks-2-fabulous weggeven. Als je deze wil winnen klik dan hier voor deelname aan de mail&win!
Win een uitnodiging voor de onthulling van het Fantasiekasteel op 10 mei 2014 in Parijs!

Win een uitnodiging voor de onthulling van het Fantasiekasteel op 10 mei 2014 in Parijs!(inclusief verblijf en bezoek aan Disneyland Paris)

Rekels roept ieder kind van 3 tot 8 jaar oud op om deel te nemen aan dit avontuur door een tekening van hun fantasiekasteel te maken en deze in te sturen.  De tekening van de winnaar wordt tentoongesteld naast het Fantasiekasteel in Parijs!

De Hanggo: hoe handig!!

Vergelijkbaar met de paperclip is er nu anno 2014 weer iets nieuws waar wij van Rekels helemaal dolenthousiast over zijn. Want in tegenstelling tot de paperclip heb je hier als gezin echt wat aan! Herkent u dit: Uw zoon of dochter is jarig en de avond ervoor moet je de slingers ophangen. En bij iedere verjaardag zit je te puzzelen waar je nu die slinger weer aan gaat vastmaken; want een pushpin in de betonnen muur krijgen werkt niet, beschadigt bovendien het stucwerk en plakband laat los….Grrr, hoe irritant!

Bakkerijmuseum leukste museum voor kinderen 2013!!

De winnaar van de Rekels verkiezing voor het leukste museum voor kinderen is bekend! Het Bakkerijmuseum in Medemblik mag zich voor een jaar het leukste museum voor kinderen noemen.

Nieuw in Rekels: Brikki, verhaaltjes gemaakt door kinderen

Rekels krijgt een nieuwe bijdrage. Want vanaf januari doet Brikki mee. Brikki is een kleurrijk leeuwtje, zijn verhaaltjes bedacht en gemaakt door kinderen. Hij wordt al ‘Nijntje 2.0’ genoemd.

Het motto van Brikki: kinderen hebben veel fantasie, dus waarom maken volwassenen altijd kinderverhaaltjes? Met nieuwe media kunnen ze dat prima zelf doen! Pin Point Parents | Archangelkade 47 | 1013 BE Amsterdam