In 8 weken weer een strak lijf?

Misschien heeft u er al eens over gehoord of gelezen: The Bootcamp Club. En dan hebben we het niet over So You Think You Can Dance maar trainingsprogramma’s die ervoor zorgen dat je na slechts 8 weken weer strak in het vel zit. Want na negen maanden zwangerschap is het voor veel moeders best een klus om al die extra kilo’s weer kwijt te raken. Al is het maar omdat de hectiek van het drukke gezinsleven er voor zorgt dat je nooit eens tijd voor je zelf hebt.

Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Deze cardiovasculaire en spierversterkende ‘full body workout’ is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat zonder toestellen. Lekker in de buitenlucht, back to basics dus.

8 WEEKS 2 SUPER MOMMY

Speciaal voor moeders is er een 8 weken durende ‘2 Super Mommy’ in het leven geroepen. Je start, na het ontzwangeren, met twee keer per week een training en dit gedurende 8 weken. Je doet dit op een voor moeders geschikt tijdstip en er wordt gewerkt aan strakke billen, benen en buik. Je bouwt samen met een personal trainer de conditie en de spierkracht heel rustig weer op. Door het trainen in de buitenlucht boek je sneller resultaten en zit je al gauw lekkerder in je vel.

Het programma omvat:

  • 16 Bootcamp Trainingen (2 trainingen in de week) van lage/gemiddelde intensiteit, 60 minuten
  • Maximaal 10 deelnemers, dus altijd voldoende persoonlijke aandacht
  • 2 lichaamsmetingen
  • Voedingsrichtlijnen en persoonlijke begeleiding voor 8 weken
  • 2 mogelijkheden, in de 8 weken, om een les in te halen als je deze mist.

 Tarief: € 275,-. Rekels lezeressen krijgen echter 20% korting!

Interesse? Stuur een e-mail naar monica@thebootcampclub.nl en je betaalt bij de vermelding ‘Rekels’ slechts € 220,-.

Voor meer informatie ga je naar http://www.thebootcampclub.nl/training/8-weeks-2-super-mommy

Rekels mag ook één 8-weeks-2-Super-Mommy weggeven. Als je deze wil winnen klik dan hier voor deelname aan de mail&win!

Deze ‘8 weeks 2 Super Mommy’ wordt overigens alleen in Amsterdam gegeven.

 

 

Mocht je elders in het land wonen dan is misschien de ‘8 weeks 2 fabulous’ wat voor je. Dit trainingsprogramma wordt in 9 steden gegeven.


8 WEEKS 2 FABULOUS

In 8 weken een fabulous lijf? Dat kan met ‘8 weeks 2 fabulous’! Dit trainingsprogramma bestaat uit een combinatie van Bootcamp Training, 2 metingen en voedingsrichtlijnen.

Twee maal per week train je gedurende acht weken met een vaste groep voor hetzelfde doel. Zo profiteer je van de exclusiviteit van een Personal Trainer maar ook van de motivatie en stimulans van een groep. Meld je aan en wij zorgen ervoor dat je binnen no time weer strak en lekker in je vel zit!

De special is voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd, er wordt met ieder niveau rekening gehouden en wij zorgen ervoor dat je het uiterste uit jezelf gaat halen!

Het programma omvat:

  • 16 Bootcamp trainingen (2 trainingen per week) van 60 minuten
  • Maximaal 10 deelneemsters dus altijd voldoende persoonlijke aandacht
  • 2 lichaamsmetingen
  • Voedingsrichtlijnen en persoonlijke begeleiding voor 8 weken
  • 2 mogelijkheden, in de 8 weken, om een les in te halen als je deze mist

Tarief: € 275,-. Rekels lezeressen krijgen echter 20% korting!

Interesse? Stuur een e-mail naar monica@thebootcampclub.nl en je betaalt bij de vermelding ‘Rekels’ slechts € 220,-.

Voor meer informatie ga je naar http://www.thebootcampclub.nl/training/8-weeks-2-fabulous

Locaties: Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Den helder, Groningen, Middelharnis, Rotterdam, Schagen en Utrecht.

Rekels mag ook één 8-weeks-2-fabulous weggeven. Als je deze wil winnen klik dan hier voor deelname aan de mail&win!
Campagne Kidspower!

Ook jouw kind kan meedoen aan deze superleuke campagne Kidspower! Het enige wat je hoeft te doen is een kort filmpje van je kind te maken. In dit filmpje vertelt jouw kind datgene wat hij eerst lastig vond maar waar hij nu beter mee kan omgaan en hoe dit is gelukt. Vervolgens geef hij de Kidspowerboks aan iedereen waarvan hij vindt dat hij de power in zich heeft. Het filmpje kun je als ouder natuurlijk zelf verspreiden via de social media. Daarnaast kun je je filmpje ook mailen naar info@kluitman.nl. Het filmpje wordt dan geplaatst op de officiële FB Kidspowersite van uitgeverij Kluitman. Alle powerfilmpjes zijn dan gebundeld op een site. 

Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij wederom verkozen tot leukste familiemuseum!

Net als vorig jaar is het Bakkerijmuseum uit Medemblik met een ruime voorsprong op nummer 2, door de bezoekers van de Rekels website verkozen tot leukste familiemuseum!

In de maand november streden 15 musea om de titel ‘Leukste Familiemuseum 2014’. Nu draait het met verkiezingen natuurlijk ook om winnen, maar deze Rekels verkiezing beoogt toch vooral om ouders en kinderen te laten kennismaken met bijzondere leuke musea!  Want weleens gehoord van het Joods Historisch Museum, Catharijne Convent of het Belasting en Douane museum?

Weleens in Toverland geweest?

Je hebt af en toe van die ervaringen die zo positief zijn dat je ze het liefst met de hele wereld wilt delen. Wat dat betreft is het een voordeel als je Rekels redacteur bent... Twee weken geleden toog ondergetekende met z'n gezin (2 volwassenen en 4 kinderen van 10 - 13 jaar) naar het Noord Limburgse Sevenum. Na zo'n beetje in alle pretparken van Nederland te zijn geweest stond Toverland nog op ons to-do-lijstje. Al enigszins lekker gemaakt door de filmpjes op de website vielen we die zondag begin juli van de ene verrukking in de andere...WAT EEN GEWELDIG PARK!!!

Vibovit kleurplaat winactie en 5-euro-terug-actie

Download de Vibovit kleurplaat en maak kans op heel mooi speelgoed van Mattel!Pin Point Parents | Archangelkade 47 | 1013 BE Amsterdam