Stoopido...1000 gekke gezichten

Brillen op, klaaaar… AF!! Probeer als eerste met je hand op het gegooide symbool te slaan. Zoek dan een overeenkomstig onderdeel voor een medespeler uit en hang het aan zijn of haar bril. Wie ziet er als eerste hartstikke gek uit?

Inhoud: 4 brillen, 5 neusclips , 10 oorclips, 1 Stoopitoet, 1 dobbelsteen , 4 klapkaarten , 25 maskeronderdelen , 1 Stoopido verliezersbord
Speelgoednieuws!

Hij bijt! Voel je hoe de vis aan de lijn trekt? Hengel snel je vissen binnen, maar kijk uit voor de haai die je ieder moment kan bijten!

Sproet & Sprout kindercollectie

Sproet en Sprout opgericht in 2013 komt deze winter met een prachtige nieuwe kindercollectie. De gehele collectie is zowel voor jongens als voor meisjes draagbaar en bevat enkel weer de monochrome kleuren zwart, wit en grijs. Het zijn hippe, stoere en eigentijdse items met rebelse prints en illustraties. Bij al deze unieke producten staat comfort voor de kleintjes voorop. 

Cool en verantwoord met Cool BearĀ®

Dat cool en verantwoord heel goed samen kunnen gaan heeft Cool Bear® inmiddels wel bewezen. De natuurlijke limonadeproducten met echt fruitsap bevatten geen toegevoegde suikers, aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Niet voor niets is de Cool Bear® razend populair onder de jeugd én hun ouders. Hoe fijn is het dat Cool Bear® nu ook lekkere drinkpakjes heeft voor mee naar school, sport of gewoon voor onderweg.

Win een gratis outfit uit de nieuwe collectie kinderkleding van Zeeman

De nieuwe collectie kinderkleding van Zeeman: getest door Yade, Mikay, Nena, Margo, Thomas en Mirthe

Steeds meer ouders ontdekken bij Zeeman dat leuke kinderkleding niet duur hoeft te zijn. Ze zijn niet voor niets door klanten in Nederland en België gekozen tot de beste winkelketen voor baby- en kinderkleding van 2015.Pin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem