Webshops voor u geselecteerd door Rekels

Hey Boy Hey Girl - Geboortekaarten Zo’n kaartje krijg je niet elke dag!

Wij van Hey Boy Hey Girl kregen steeds meer het gevoel dat Nederland er aan toe was om eens te breken met de standaard traditionele geboortekaarten die er in grote aantallen online te vinden zijn. Zoals gezegd gaan we voor ÉCHT unieke ontwerpen, trendy en hedendaags. Natuurlijk hebben we ook kaartjes met een traditioneel randje, maar dan wel met vleugje Hey Boy Hey Girl.

Klik op de tekst om verder te lezen

Maak er een feestje van met Feestwinkel.nl

Feestwinkel.nl is de leukste en makkelijkste online shop voor verjaardagsen andere feestartikelen. In de store vindt je alles wat je nodig hebt voor een superfeest of verjaardag. Binnenkort een kinderverjaardag? Zo geregeld met onze feestpakketten van de leukste thema’s, zoals Bumba, Woezel en Pip en natuurlijk Frozen! Makkelijk in één keer besteld en direct in huis.

Zelf shoppen kan natuurlijk ook; zo stel je in een handomdraai een leuk feestje samen gebaseerd op kleur of thema.

Klik op de tekst om verder te lezen...

KiddyColors probeert het leven van mensen mooier te maken!

KiddyColors wordt gerund door Renske de Gee. Zij woont sinds 5 jaar met haar man en 2 kinderen in Chiang Mai, Thailand. Samen met haar man is ze haar droom gevolgd en hebben ze de stap genomen om Nederland te verlaten. Renske was in Nederland werkzaam als verpleegkundige in de Jeugdgezondheisdzorg en wilde in Thailand ook graag met kinderen gaan werken. Het idee was om een eigen organisatie op te zetten voor kansarme kinderen. 

Klik op de tekst om verder te lezen

Knutselen is weer helemaal hot

Nu de temperatuur weer daalt en de regenkans toeneemt, gaan we weer op zoek naar spelletjes, speelgoed en knutselspullen waar kinderen zich ook binnenshuis mee kunnen vermaken. Wat zijn nu najaar 2015 de nieuwste speelgoed trends en producten?

Klik op de tekst om verder te lezen...

Speelgoed met meerwaarde

Kinderen vallen massaal voor computer en smartphone. Prima, maar dat stimuleert een gezonde ontwikkeling in onvoldoende mate. Speelgoedwebshop Hibba, gevestigd in Woudenberg, biedt uw kroost nét datgene wat ze nodig hebben en leuk vinden. Hibba kwam tien jaar geleden uit de koker van een groep toegewijde ouders die de meerwaarde van speelgoed inzien. Dat moet dienen ter lering en vermaak, waarbij ook de kwaliteit en de veiligheid van het materiaal zwaar meetellen. Speelgoed dus dat tegen een stootje kan.

Klik op de tekst om verder te lezen...

Koter Kado, voor unieke, originele en bruikbare naamkadootjes!

In 2005 begon Koter Kado als één van de allereerste webshops op het gebied van gepersonaliseerde kadootjes voor kinderen, vanaf een zolderkamer in Barendrecht. Al snel groeide Koter Kado uit tot wat het nu is: één van de grootste spelers op de Nederlandse markt in gepersonaliseerde artikelen voor kinderen van 0-10 jaar.


Klik op de tekst om verder te lezen

Ergonomisch dragen voor jou en je kindje

Op het internet wordt er gediscussieerd over draagsystemen en de eventuele schadelijkheid voor de baby en rug van de drager. Waar moet je nou eigenlijk op letten en wat wordt afgeraden? M-houding draagdoeken Een voordeel van de draagdoek is dat het kind altijd in een goede M-houding kan worden gedragen. Maar waarom is deze houding nou zo belangrijk? In de M-houding zitten de knieholtes van de baby hoger dan de billetjes. Hierdoor wordt het ruggetje van de baby niet belast en bovendien wordt een goede ontwikkeling van de heupjes bevorderd. De stof van de draagdoek kan uitgespreid worden van knieholte tot knieholte.

Klik op de tekst om verder te lezen

Iedereen een armbandje, een veilig gevoel!

Je gaat graag met je kids op stap. Naar het strand, een pretpark of op vakantie. Een ontspannen dagje uit kan veranderen in een nachtmerrie: kind kwijt. Je bent als ouder al heel wat relaxter als je kind een armbandje draagt met jouw telefoonnummer.

Geen gedoe meer met telefoonnummers op de arm schrijven of briefjes in een broekzak. Mijnarmbandje.nl heeft armbandjes in 10 verschillende kleuren voor alle leeftijden. Ook voor volwassenen.

Klik op de tekst om verder te gaan!


Dinoworld
Dinosaurussen komen weer tot leven bij Dinoworld!

Lees meer over
Dinoworld

KAYAsieraden.nl
Babyarmbandjes en kindersieraden, wat zal ze stralen!

Lees meer over
KAYAsieraden.nl

Speelgoedodijk.nl
De site voor speelhuisjes, speeltoestellen, schommels, steps, waveboards, enz.

Lees meer over
Speelgoedodijk.nl

Dottig
Meisjes die hun verjaardag vieren, willen er natuurlijk feestelijk uit zien!

Lees meer over
Dottig

Koter Kado
Koter Kado, voor unieke, originele en bruikbare naamkadootjes!

Lees meer over
Koter Kado

Rolschoenen.nl
Loop of skate, de keuze is aan jou...

Lees meer over
Rolschoenen.nl

TweeOnsGeluk
Een toffe webshop voor de (aanstaande) mama en haar kroost.

Lees meer over
TweeOnsGeluk

So Much
SoMuch.nl de hippe webshop met veel mooie kleding voor kids , met super stoere en trendy merken.

Lees meer over
So Much

Bouwblokjes van Slubanshop.nl
Voordelige en unieke bouwblokjes voor jouw kind(eren)? Kijk eens op slubanshop.nl!

Lees meer over
Bouwblokjes van Slubanshop.nl

 1  2  3  4    Volgende »


Pin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem