Cristallo.nl

Ideaal voor kinderfeestjes thuis of andere creatieve activiteiten met kinderen: mozaïekmaterialen voor kinderen van 5 t/m 14 jaar. Superhandig besteld in de overzichtelijke webshop van Cristallo.

Iedereen maakt een eigen mozaïekwerkje, dat aan het eind van bijvoorbeeld een kinderfeestje thuis ook direct mee naar huis genomen kan worden. Ingevoegd en wel, geheel zelfstandig gemaakt door het kind! Cristallo heeft losse mozaïekmaterialen voor eigen ideeën, maar is ook erg origineel én gewild met de complete mozaïekpakketjes. En ook belangrijk: de mozaïekmaterialen van Cristallo zijn kindvriendelijk, dus géén scherpe randjes!

Complete mozaïekpakketjes bevatten alle materialen die voor het mozaïeken nodig zijn: natuurlijk ruim voldoende mozaïeksteentjes, maar ook mozaïeklijm, mozaïekvoegsel, hulpmiddelen en een “kindvriendelijke” werkbeschrijving zijn inclusief. Alles per kind verpakt, wel zo handig.

Voor ieder kind kan een mozaïekpakket in de webshop gekozen worden; u kunt zoveel mozaïekpakketjes combineren als u wilt. Er is keuze uit verschillende series spiegels, fotolijstjes, dienbladen, waxinelichthouders, letters en meer.

Naast complete mozaïekpakketjes per kind, zijn er zogenaamde “schoolpakketten”. Deze worden vooral door basisscholen en kinderopvang gebruikt voor creatieve activiteiten. Ze bevatten alle materialen voor 30 overwegend kleinere mozaïekwerkjes, die in korte tijd gemozaïekt kunnen worden. Schoolpakketten zijn er ook in verschillende samenstellingen.

Bezoek voor een geslaagde kinderactiviteit daarom cristallo.nl, daar vind je enorm veel mogelijkheden om de kinderen met een prachtig, zelfgemaakt mozaïek te vermaken. Bestellen gaat superhandig en de materialen worden binnen 3 werkdagen, netjes verpakt, bij je thuis bezorgd.

Pin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem