Draagdoek.nl

Draagdoek.nl, expert in ergonomische draagsystemen!

Maximale geborgenheid, optimaal comfort, onweerstaanbaar vertederend! Veel ouders ontdekten al het gemak en de voordelen van het dragen van hun kindje in een draagdoek:

  • het stillen van huidhonger van je baby
  • een positieve invloed op de motorische en sociaal emotionele ontwikkeling van je baby
  • en je kindje lekker dicht bij je!

Geef je kindje vanaf dag 1 het allerbeste! Bovendien kun je je kindje in onze draagsystemen dragen tot 18 kilo.

Onze tricot en geweven stoffen worden speciaal voor ons gebreid en geweven, waardoor we de perfecte stof hebben kunnen laten maken, ideaal voor het gebruik in een draagdoek. De tricot geeft het comfort van een rekbare draagdoek en is net zo stevig als een geweven draagdoek zonder dat je kindje uitzakt tijdens het dragen. Onze DENIM draagsystemen: de Mei Tai, Ringsling en DENIM draagdoek zijn gemaakt van geweven stof van 48% linnen met 52% katoen. Onze stoffen zijn daarnaast Oekotex-100 gecertificeerd en voldoen aan de Europese Norm (EN13209-2).

Of het nu voor een snelle boodschap, lange wandeling of om je huilbaby te troosten is, met de ByKay draagsystemen heb je altijd een ergonomische draagdoek voor iedereen en voor elke situatie. Ook heeft ByKay verschillende voorgevormde draagsystemen welke nog sneller in gebruik zijn. Geef je kindje een comfortabel gevoel, terwijl je zelf je handen vrij hebt.

Carry your Love, all ways!

Pin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem