Food2Smile – Snoepen & snacken zonder nonsens.

Food2Smile – Snoepen & snacken zonder nonsens.

Met Food2Smile heeft Nederland een assortiment verantwoorde snoepjes en snackjes. Tussendoortjes die kinderen én lekker én cool vinden en die je als ouders met een gerust hart kunt geven.

Lekker, verantwoord, aantrekkelijk verpakt en eerlijk gecommuniceerd.

Food for a good mood. Dat is Food2Smile.

Wij staan voor:

·         geen toegevoegde suikers

·         geen rode E-nummers

·         geen chemische kleur-, geur- of smaakstoffen

·         zo min mogelijk vet

·         producten die het tandglazuur niet aantasten

·         producten die laag zijn in calorieen

Het merendeel van ons assortiment is goedgekeurd door het Voedingscentrum en staan op de lijst voor het vignet De Gezonde Schoolkantine.

Managing Smiler Miriam Bouwens: “Food2smile is ontstaan uit de vraag die ik als voedingsdeskundige al jaren krijg van ouders: ‘Is er íets op de markt dat ik ze met een gerust geweten kan geven als ze willen snoepen?’

Standaardsnoep zit inderdaad vol toegevoegde suikers en kunstmatige kleurstoffen en traditionele chips vol verzadigde vetten.

Food2Smile producten zijn FreeFrom producten: bijna allemaal suikervrij, vaak gluten- of lactosevrij, zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Snoepen & snacken zonder nonsens.”

F2S is voortgekomen uit de FRIENDchise organisatie:

  • Lifestyle Junior – Voeding- & Leefstijlcoaching voor de jeugd; Voorlichting aan kinderen, pedagogisch medewerkers en (gast)ouders; Kookworkshops; Gastlessen; Food- & Bootcampdagen
  • Afvallen Junior – Kinderen met overgewicht (op)voeden; Voor kinderen die al overgewicht hebben, is er een begeleidingsprogramma (deels vergoed  door de zorgverzekeraars). Een gezinsaanpak die heeft bewezen bijzonder effectief te zijn.

 

Pin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem