Funidelia: Verkleden is fun

Verkleden is fun, voor kinderen maar ook voor ouders! Funidelia is de leukste verkleedwinkel met het meest uitgebreide assortiment van Europa met verkleedkleding en accessoires voor kinderen, baby´s en volwassenen. Bij Funidelia vind je verkleedpakken van onder andere: Disney, de Minions, Piratenpakken, Dierenpakken, Videogamepakken (Super Mario), Superhelden zoals Spiderman en Batman, en natuurlijk alles van Star Wars! Kies je favoriete personage of strijd met je krachtige Star Wars lightsaber!

Verkleden is leuk tijdens kinderfeestjes en tijdens de grote vakantie. Wie wil zich niet verkleden en zich even wanen als Sprookjesprinses of als Superheld? Verkleden kun je heel goed alleen doen maar is natuurlijk nóg leuker samen en wel met de leukste kostuums en accessoires.

Naast de allerleukste kostuums heeft Funidelia ook allerlei bijbehorende accessoires in het assortiment zoals: Hoeden,Zwaarden, Toverstaffen, Pruiken, Schmink, Tutu´s, Zonnebrillen, Boa´s, Maskers van Superhelden of Clownsmaskers, etc. Ook vind je hier decoratie voor je kinderfeestje of themafeest van onder andere: Violetta, Spiderman, Frozen of Angy Birds, naast Slingers, Balonnen en vrolijke Piñata´s!

Bovendien heeft Funidelia een uitgebreid assortiment geselecteerd voor Halloween! Om dit feest ten volle mee te maken vind je hier de leukste Heksenjurken en Halloweenpruiken, Horror schmink, Skeletpakken en schrikaanjagende Horrormaskers.

Profiteer tot en met 31 juli 2016 van 10% korting op alles van Star Wars uit onze collectie op www.funidelia.nl.

Gebruik de couponcode: STARWARSREKELS in je winkelwagen en de korting wordt automatisch verrekend.

Pin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem