Goedgemerkt.nl

Al sinds 2003 is Goedgemerkt gespecialiseerd in Naamstickers en Kledinglabels. Uit eigen ervaring wist eigenaresse Anouk van Schaardenburg hoe handig het is om broodtrommels, lunchbekers, flesjes, kleertjes en knuffels te voorzien van een naam. Zo vond ze snel de spullen van haar kinderen weer terug!

Maak je eigen Naamstickers zo uniek mogelijk. Ruime keuze uit vormen en maten, lettertypes, lettergroottes en meer dan 150 merkjes. Zodoende kan je kindje zijn eigen spullen herkennen, zelfs als je kindje nog niet kan lezen. 

Kwaliteit is belangrijk, daarom zijn de labels veilig te gebruiken in de magnetron en vaatwasser (Naamstickers), wasmachine en droger (Kledinglabels). De labels blijven minimaal 200 wasbeurten zitten! Niet goed = geld terug

Tip: voor het echte gemak, gebruik Plakgemak Kledingstickers die zonder te strijken op het wasetiket in kleding en op knuffels geplakt kan worden. Ideaal voor het merken van shirts, jasjes, zwemkleding en overige kleding.

De labels van Goedgemerkt zijn van de hoogste kwaliteit en kindvriendelijk! Als je vóór 12.00 besteld en betaald, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. Voorkom dat spullen kwijt of verwisseld raken en bestel nu direct met 15% korting op het hele assortiment. Gebruik kortingscode: GGRekels17.

Vragen? Goedgemerkt is op werkdagen tussen 9.00 en 21.00 uur bereikbaar op klantencontact-telefoonnummer +31 0334615834 of via de e-mail info@goedgemerkt.nl.Mail & Win :

Vul hieronder jouw gegevens in:Ververs CodePin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem