Kralenplankjes.nl

Vraag aan kleuters of ze weten wat een kralenplank is en ze zullen bijna allemaal enthousiast vertellen dat ze daar op school ook mee werken. De kralenplank is hét favoriete leermiddel in groepen 1 en 2 en voor particulieren alleen online verkrijgbaar bij kralenplankjes.nl.

De kralenplank (ook wel spijkerplank genoemd) wordt al vele jaren in bijna alle Nederlandse kleutergroepen gebruikt om kinderen de basis te geven voor belangrijke vaardigheden voor hun verdere ontwikkeling. Door het werken met de kralenplank op de educatieve manier, leren ze van links naar rechts “denken” (wat nodig is voor het schrijven) en brengen ze het combineren van verschillende kleuren in de praktijk, waardoor de kleurherkenning groter wordt. Daarnaast ontwikkelen ze hun ruimtelijk inzicht en, héél belangrijk, ze stimuleren de fijne motoriek door de kralen op een juiste manier te verwerken.

De kralenplank is natuurlijk een leermiddel, maar het kind is er zo mee vertrouwd, dat het tegelijkertijd ook als speelgoed dient. En wat is er nu leuker dan spelenderwijs leren?

Veel kleuters vinden het enorm leuk om thuis met de kralenplank te werken. Met veel plezier en vol trots ontwikkelen ze hun vaardigheden. Dit doen ze aan de hand van legpatronen, speciaal voor de kralenplank.

Bij kralenplankjes.nl vind je naast kralenplanken in verschillende kwaliteiten, materialen en aktie-sets, ook hulpmiddelen en natuurlijk de losse cilinderkralen die heel handig te bestellen zijn. De webshop biedt tevens méér dan 400 legpatronen voor de kralenplank, die je gratis kunt downloaden. Heel gemakkelijk en goedkoop kun je je kind dus optimaal gebruik laten maken van de kralenplank.

Nog niet overtuigd van de kralenplank? Bezoek de webshop even en laat je kind meekijken. Wedden dat ze enthousiast worden?

Pin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem