Ockyz.com

Hou jij je hart ook weleens vast bij het zwembad?

Zwembaden behoren een plezierige en ongevaarlijke omgeving te zijn. Dit kan helaas anders uitpakken. Jaarlijks gebeuren er vele ongelukken, ca. 6.000 in Nederland en ruim 200.000 in Europa! De natte vloer rondom zwembaden is glibberig en uitglijden is eerder regel dan uitzondering. Om dit tegen te gaan kan men slippers te dragen, maar u weet waarschijnlijk ook dat dit in de praktijk niet werkt. Daar liepen wij ook tegenaan, maar een alternatief bestaat niet. Tot nu!

Ockyz® heeft een anti slip zwem sok ontwikkeld. Sweakers®, de swimming sneaker! Deze innovatieve anti-slip zwem sok geeft optimaal grip door de anti slip zool, heeft maximale draagcomfort door de dunne elastisch gebreide garens en de open tenen zorgen voor optimale balans.  Door het lichte gewicht worden Sweakers® als ‘second-skin’ ervaren.

De Sweakers® anti-slip zwem sok is getest door TUV én goed bevonden! Onderzoek door Innosportlab De Tongelreep wijst uit dat de Sweakers® geen effect hebben op zwemsnelheid, techniek, zwemslag e.d. Hierdoor zijn Sweakers uitermate geschikt om te dragen tijdens zwemlessen, in tegenstelling tot zwemschoenen.

De Sweakers® anti slip zwem sok is cool, comfortabel, hygiënisch, antibacterieel, snel drogend, geschikt voor chloor en zee water en bovenal geeft de Sweakers® anti slip zwem sok veel grip.

Sweakers® zijn voor € 19,95 te bestellen op www.ockyz.com

Pin Point Parents | Velperweg 80 | 6824 HL Arnhem